DEEL JE OPVOEDINGSERVARING

In de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is Home-Start BAR op zoek naar enthousiaste mensen die een keer per week een jong gezin willen steunen op basis van gelijkwaardigheid.
Aanmelding bij Home-Start levert je heel veel op: een goede voorbereidende cursus op je vrijwilligerstaak, regelmatige professionele ondersteuning door de coördinator, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en contacten met leuke collega’s.
Bovendien ga je ervaren dat het contact met jouw eigen Home-Startgezin heel verrijkend en leerzaam is en een goed gevoel geeft. Eén van onze vrijwilligers zei hierover: ‘Ik wist eerder niet dat je door een luisterend oor te bieden, mee te denken en mee te draaien in een gezin zoveel kon betekenen voor ouders’.

We vragen van jou dat je opvoedingservaring hebt, flexibel kunt denken en bereid bent om je voor een langere periode voor een Home-Startgezin in te zetten.
Vanzelfsprekend zorgt onze uitvoerder CJG Rijnmond voor een onkostenregeling en vragen we bij gebleken geschiktheid een VOG voor je aan.

Lijkt dit je wat? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met de coördinator Jeanette Dekker voor verdere info.
Mail: home.start.bar@cjgrijnmond.nl of bel: 06-35124547. Zie ook: www.home-start.nl.

Vind je de informatie op deze pagina interessant?

Heb je een vraag aan ons? Geef dan je mailadres en/of telefoonnummer door zodat we met jou in contact kunnen komen.